Home

Organizatii antidrog

Asociatia Romana De Lupta Impotriva Drogurilo

- Agentia Nationala Antidrog - Inspectoratul Scolar Judetean Constanta - Inspectoratul General de Politie - Administratia Nationala a Penitenciarelor - Societatea Romana de Radiodifuziune si studiorile teritoriale de Radio Constanta / Radio Vacanta : În 1998, la initiativa unui grup de medici, psihologi, ziaristi si oameni de afaceri a luat. Internaţională Antidrog, UNICEF România, Reţeaua Română de Harm Reduction). Strategia va fi implementată în intervalul 2013-2020 care corespunde perioadei de implementare a noii Strategii a Uniunii Europene în domeniul drogurilor şi urmează Strategiei naţionale antidrog Organizatii internaţionale implicate in domeniul antidrog . ORGANIZATIA NATIUNILOR UNITE este forul international in cadrul caruia au fost negociate si adoptate cele mai importante instrumente internationale utilizate in lupta impotriva fenomenului criminalitatii (in domeniul drogurilor au fost adoptate conventiile de la Geneva din 1925, 1931 şi 1936, New York 1961 si Viena, 1971 si 1988) Descarca de aici Cererea de Inscriere. Dupa ce vom analiza cererea ta, va urma interviul individual, pentru a ne cunoaste mai bine si a vedea ce asteptari ai de la noi,ce implicare poti avea in domeniul prevenirii traficului si consumului de droguri , in domeniul tratamentului , recuperarii si reinsertiei sociale a dependentilor de droguri ,alcool, tutun, precum si alte dependente, in domeniul. Agentia Nationlã Antidrog (ANA), cu sprijinul Biroului Natiunilor Unite pentru Droguri si Criminalitate (UNODC) România, a organizat, în perioada 17 - 19 octombrie 2011, o întâlnire de consolidare a parteneriatului cu societatea civilã, reprezentatã prin principalele organizatii neguvernamentale angrenate în lupta împotriva drogurilor

Vacile zburatoare - lapte pentru orfani

- organizatii economice (organizatii lucrative) a caror activitate are ca scop final obtinerea profitului; - organizatii non-profit, care nu urmaresc realizarea profitului, ci furnizarea de servicii publice sau apararea unor cauze; - organizatii (institutii) guvernamentale (agentii publice), care ofera servicii in beneficiul public. Clasificarea organizatiilor permite intelegerea acestora. Agenția Națională Antidrog (ANA) solicită propuneri de proiecte pentru implementarea unor acţiuni din cadrul Programului de interes național de prevenire și asistență medicală, psihologică și socială a consumatorilor de droguri 2015-2018 (PIN 2015-2018).Activităţile sunt prevăzute în cadrul Subprogramului V - Dezvoltarea intervențiilor pentru românii care lucrează în. Mascarada luptei antidrog a depasit orice limita. Aflam cu stupoare ca omul pus sa coordoneze, la nivel national, prevenirea si combaterea flagelului drogurilor, nimeni altul decat presedintele Agentiei Nationale Antidrog (ANA), domnul chestor principal, prof. univ. dr. Pavel Abraham, il are ca partener, in una din multele asociatii din care face parte, pe nimeni altul decat pe temutul.

Relatii Internationale - ALIANTA INTERNATIONALA ANTIDRO

Organizatii nonguvernamentale. Organizatii nonguvernamentale, ong-uri, social, educatie, educatii invatamant mediu, caritate, ajutor donatii, proiecte campanii. Guvernul a aprobat Programul Marea Alianta Romana Antidrog (MARA) in baza caruia se vor dezvolta proiecte de prevenire si combatere a traficului si consumului ilicit de droguri.MARA este un program de interes national care va fi implementat, in etape, de Agentia Nationala Antidrog, in perioada 2005-2009, a informat duminica Biroul de presa al Guvernului.Prin acest [ Agentia Nationala Antidrog, denumita in continuare Agentie, functioneaza ca organ de specialitate cu personalitate juridica in subordinea Ministerului Administratiei si Internelor*1), denumit in continuare minister, in baza prevederilor Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 30/2007 privind organizarea si functionarea Ministerului.

Asociatia pentru Siguranta Comunitara si Antidrog Romania; Organizatii internationale / Asociatii de consumatori internationale: The European Consumer Voice In Standardisation (ANEC) International Consumer Research & Testing (ICRT) European Sustainable Development Network (ESDN) The European Telecommunications Standards Institute (ETSI Conferința a . Conferința Alianței împotriva Traficului de Persoane 14-16 iunie 2021 În perioada 14-16 iunie 2021, s-a desfășurat cea de-a 21-a Conferință a Alianței împotriva Traficului de Persoane, organizată de Organizația pentru Securitate și Cooperare în Europa (O.S.C.E.), Biroul Reprezentantului Special al OSCE și.

Cum devin Membru al Asociatiei De Lupta Antidrog A

Organizatii sindicale si patronate; Institutii de cult si asociatii religioase; Ministerul Sanatatii si agentii/ structuri subordonate sau aflate in coordonarea acestuia; Agentia Nationala Antidrog; Administratia Nationala a Penitenciarelor si institutii subordonate; Autoritati ale administratiei publice locale (unitati administrativ-teritoriale) Biroul de Studii Şi Cooperare Internaţională Antidrog Strada Mărăcineanu Valter Nr. 1-3 Et 2 Ap. 197-199 010155 Bucureşti SECTOR 1 0213 055 665 Centru antidrog , Asociatii si organizatii, antidrog , Cabinete Medicale Specializate, CENTRE ANTIDROG

Organizatii neguvernamentale care desfasoara activitati in domeniul prevenirii consumului de droguri - Salvati Copiii Ð Intr. Stefan Furtuna nr. 3, sector 1 Bucuresti, tel. 212.61.76 sau 212.61.77 Servicii gratuite si anonime: help-line, informare si consiliere antidrog, asistenta psihologica, asistenta sociala, schimb seringi, distribuire. Si da, astazi Agentia Nationala Antidrog a implinit 5 ani de existenta. O sa mai vorbim de lupta antidrog, mi-as dori cu drag un dialog cu voi, chiar daca ideile noastre nu vor fi 100 % la fel, chiar si in contradictoriu, sunt convins ca am ce invata de la voi, poate va invat si eu cate ceva. La multi ani A.N.A.! (niste idei misto la Gogu

Asociatia De Lupta Antidrog AM

Centru International Antidrog Si Pentru Drepturile Omului - Sucursala Calan Strada Independentei Nr. 10 din Călan, ☎ Telefon 0254.730.601 cu Indicații rutier CARAVANA ANTIDROG EST -VEST 2011-2015. In cadrul proiectului CARAVANA ANTIDROG EST - VEST 2011-2015 vom desfasura programul SAPTAMANA ANTIDROG SI SPORT IN LICEE in judetul ILFOV. Asociatia Alianta Internationala Antidrog a semnat parteneriate de colaboarare cu A.T.D si mai multe institutii si organizatii nonguvernamentale. Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Iasi Şcolar Judeţean Iaşi, Centrul de Evaluare, Prevenire şi Consiliere Antidrog, Iaş Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog a lansat astazi proiectul Mesajul meu antidrog. Mehedinti ; Mures ; Neamt ; Olt ; Prahova ; Salaj ; Satu.

Strategia Nationala Antidrog (S.N.A.) nu a fost elaborata in baza unor criterii masurabile, de atins, relevante, in perioada 2005-2012 iar pentru Planurile de actiune (2005-2008 si 2010-2012) nu au fost prevazuti indicatori comensurabili care sa permita evaluarea gradului in care obiectivele specifice au fost atinse, se arata intr-un Raport al Curtii de Conturi publicat marti Un editor a propus unirea acestei pagini cu o alta. S-a sugerat ca paginile Listă de organizații neguvernamentale din România și Listă de asociații din România să fie unite într-una singură. Vedeți eventual detalii în pagina de discuții Telefon: 0757.868.880 / 031.432.3323 E-mail: office1@ciado.r Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură. Agenția Domeniilor Statului. Agenția Națională a Funcționarilor Publici. Agenția Națională Anti-Doping. Agenția Națională Antidrog. Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară. Agenția Națională de Control al Exporturilor Strategia JudetGeana Antidrog pentru perioada 2006-2008 are la baza urmatoarele principii: organizatii patronale/sindicale, asociatii profesionale in vederea desfa.s.urarii de act.iuni vizând reducerea consumului de droguri în randul adolescenttilor sti tinerilor 4. Desfasurarea unor proiecte de informare-educare-comunicare cu privire la.

Agenția Națională Antidrog Sprijină Organizaţiile

politica antidrog NOU! Obiectivul este de a sprijini initiativele politice in materie de droguri, inclusiv aspectele legate de cooperarea judiciara organizatii internationale: autoritati publice locale, regionale ṣi nationale, ONG-uri, asociatii, institutii de educatie Scopul CIADO il reprezinta: - desfasurarea de programe sau proiecte in domeniul prevenirii traficului si consumului de droguri, in domeniul tratamentului, recuperarii si reinsertiei sociale a dependentilor de droguri, alcool, tutun etc., in domeniul prevenirii virusului HIV / SIDA, al traficului cu fiinte umane, al terorismului, crimei organizate, coruptiei si altor domenii ce privesc.

Alternativa consumului - Consiliere Antidro

Cu alte cuvinte, nu existau informatii oficiale privind monitorizarea consumului de droguri, desi numeroase organizatii neguvernamentale de pe teritoriul Romaniei activau declarativ in scopul adunarii acestor date. Agentia Nationala Antidrog (ANA) a facut primii pasi importanti in directia prevenirii, informarii, consilierii si monitorizarii. Alianta Internationala Antidrog Bucuresti-Ilfov a onorat invitatia CPECA Bacau, reprezentata prin Dr. Marta Butnaru si Dr. Radu Nafornita - Sef CPECA Bacau, de a participa la conferinta nationala cu participare internationala Devianta si Criminalitate. Evolutie, Tendinte si Perspective. - DECRET, editia I/2015, ce a avut loc in perioada 19-20 noiembrie 2015 la Universitatea George Bacovia. Rezultate pentru Organizaţie în Cisnădie ; păreri ale clienților ☆, prețuri, ☎ date de contact, , ⌚ programul de lucru cu publicul al firmelor cu sediul în Cisnădie care oferă Organizaţie

Consumul de droguri si activitatile autoritatilo

Institutii si organizatii de securitate, ordine si siguranŃă publică II 2.2. Titularul activităŃilor de curs Dr. Toma RUS 2.3. Titularul activităŃilor de seminar Drd. Raul-Ciprian DĂNCUłĂ 2.4. Anul de studiu I 2.5. Semestrul 2 2.6. Tipul de evaluare Examen 2.7. Regimul disciplinei 3 Mafia romaneasca a drogurilor din Australia. De aproape 20 de ani presa australiana semnaleaza cu regularitate marturii despre retelele traficantilor romani de heroina. Cele mai recente stiri despre arestari in randul sindicatului romanesc al traficantilor de droguri au fost in 18 august, atat in editia electronica a ziarului The Australian. Aceasta este părerea reprezentanților Centrului Internațional Antidrog și pentru Drepturile Omului (CIADO), care spun că prevalențele vehiculate de autorități nu sunt reale. Printr-un comunicat remis recent, președintele CIADO România, Gigel Lazăr, susține că studiile privind prevalenţa consumului de droguri din țara noastră nu exprimă în mod real numărul de consumatori, fie. Parteneriate pentru problem sociale cu autoritati si organizatii din domeniu 1. 2. 3. Antidrog— acordare serv.de asistenta medicala consumatorilor dependenti de droguri Acorduri de colaborare in baza OMS 1091/2006 — transfer interclinic 1.Spitalul Orasenesc Filias

Descrierea CIP a Bibliotecii Naţionale a României ALBU, PETRU Crima organizată în perioada de tranziţie: o ameninţare la adresa securităţii statelor/Petru Albu,- Bucureşti: Editura Ministerului Internelor şi Reformei Administrative, 200 Centrul Antidrog Judetul Bistrita-Nasaud - Nasaud, in cladirea Prefecturii, Tel.: 93

Centrul Antidrog de la Cluj e nefunctional. -- Desi a fost infiintat prin Hotarare de Guvern, Centrul nu are un sediu si nici un telefon * Singurul loc in care sunt tratati dependentii este Sectia de dezintoxicare din cadrul Clinicii de Psihiatrie * Aceasta insa nu a fost inclusa de Ministerul Sanatatii in Programul national antidrog * Sectia. Centrul de Prevenire Evaluare si Consiliere Antidrog Brasov. Acordarea serviciilor de asistenta medicala, psihologica si sociala se face: - la cererea consumatorului sau, in cazul minorilor a reprezentantului legal al acestuia, prin prezentarea actului de identitate si/sau optional cu rezultatele analizelor toxicologice efectuate intr-un laborator acreditat; - la dispozitia p.. Dr. Marta BUTNARU, Agenţia Naţională Antidrog Colonel (r) Eugen GOLDAN, Expert criminalist Comisar-şef Mihai CANDET, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Bacău Comisar-şef Daniela TĂNASE, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Bacău Comisar de penitenciare Geanina ŞTEFAN, Penitenciarul Bacău Avocat Radu-Gabriel PATRICHE, Baroul Bacă Centre de dezintoxicare. Suntem parteneri certificați ai unor clinici si resorturi de top DIN STRĂINĂTATE și vă ajutăm să găsiți cea mai bună și mai rapidă soluție pentru problema Dvs. medicală. Oferim servicii de prevenție, check-up, tratamente și terapii diverse în parteneriat cu clinici de top, multiplu pr..

Presedintele executiv al celei mai mari organizatii antidrog din Romania , Gigel Lazar se... 12/05/2015 Cea mai importantă organizaţie antidrog acuză: Ponta ne-a blocat conturil Academia.edu is a platform for academics to share research papers

PLANUL de ACTIUNE privind implementarea STRATEGIEI JUDETENE ANTIDROG TELEORMAN, 2006- 2008 7 din 11 antidrog adresate comunitatilor din orase, comune, sate (caravane antidrog, intalniri de popularizare a legislatiei si de informare a comunitatii, expozitii, difuzare filme, afise) cultural artistice ca :-caravana antidrog cu difuzare filme. Organizatii Membrii Individuali. Bd. Hristo Botev nr. 26, ap. 9, București; Email: office.rhrn@gmail.com Tel: (021)3107120; 073398750 Organizatii voluntariat. Cum a fost suplimentat numarul paramedicilor in cinci judete din Romania. Voluntarii luati in masa din primariile locale. Ministrul Marcel Vela a semnat vineri, 11 decembrie, ordinul de suplimentare a personalului Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta, masura ce are ca scop cresterea calitatii serviciilor. Agentia Nationalã Antidrog (ANA), prin CENTRUL DE PREVENIRE EVALUARE SI CONSILIERE ANTIDROG HUNEDOARA, a lansat la nivel judetean editia a XIV-a a concursului Mesajul meu antidrog, având ca temã Coloreazã-ti viata altfelfãrã droguri!. organizatii neguvernamentale si autoritãti locale. Sectiunile editiei a XIV-a sunt. Fie ca sunt drame, comedii, filme science fiction, cu super eroi, thrillere sau filme horror: 2013 anunta un festival de filme interesante. Procinema a facut o lista cu 60 de filme care sunt asteptate in acest an pe marile ecrane, lor le-am adaugat si cateva care deja au avut lansarea in Statele Unite, insa in Romania vor putea fi vazute din acest an.

Listă de organizații neguvernamentale din România - Wikipedi

a) să încheiați un contract de voluntariat cu DGASPC. În acest caz vă rugăm să ne scrieți la adresa de e-mail: office@dasib.ro sau să ne contactați la sediul din Sibiu, str. Mitropoliei, nr, 2, mansardă, birou M19 la Serviciul Managementul calității serviciilor sociale ori la nr. de telefon 0269.232066 interior 11 Consumul de droguri debuteaza, mai nou, la varsta de 14 ani sau chiar mai putin. Tinerii isi iau droguri din discoteci, din cartierul unde locuiesc sau din imprejurimile scolii. Heroina este drogu Sprijin pentru proiecte transnationale în domeniul politicii antidrog a Uniunii Europene. Comisia Europeana, prin intermediul Directiei Generale HOME, a lansat cererea de propuneri de proiecte 2020 (ultima din actuala perioada de finantare) privind sprijinirea actiunilor care vizeaza lupta împotriva consumului de droguri

Parteneriat între Agentia Nationala Antidrog si societatea

 1. escu incepand cu orele 16:00
 2. MEDIATORI SCOLARI. Principala responsabilitate a mediatorului scolar este de a sprijini participarea tuturor copiilor din comunitate la invatamantul general obligatoriu, incurajand implicarea parintilor in educatia copiilor si in viata scolii si facilitand colaborarea dintre familie - comunitate - scoala. Mediatorul scolar colaboreaza cu
 3. fonduri-structurale.ro este o publicatie nationala de referinta in domeniul fondurilor structurale si de coeziune si foloseste poze si informatii despre proiecte de succes de pe site-ul www.europa.eu cu acceptul Comisiei Europene

Principalele organizatii ale traficului de droguri din Mexic sunt Cartelul Juarez, cel din Golf, din Tijuana si cel din Sinaloa. Guatemala, o mini-Columbie? La randul sau, seful agentiei americane antidrog (DEA), Michael O'Brien, declara ca Guatemala ar putea deveni o mini-Columbie daca autoritatile nu se mobilizeaza pentru a lupta contra. Persoanele care locuiesc in Iasi si care doresc sa se implice in campanii si activitati de voluntariat pot apela la o serie de fundatii si asociatii care sunt in permanenta cautare de voluntari. Oportunitatile de voluntariat in Iasi sunt numeroase si destinate in special copiilor si persoanelor defavorizate sau aflate in dificultate identificare a celor douä organizatii, datele persoanelor care predau, respectiv preiau, cantitatea de medicamente stupefiante psihotrope expirate predate, numärul autorizatiei de distrugere, local, al societätii comerciale ce efectueazä distrugerea al formatiunii teritoriale a politiei antidrog. Eliminarea finalä se va face prin. Check Pages 1 - 50 of Etica si comportament profesinonal (2) in the flip PDF version. Etica si comportament profesinonal (2) was published by Rodica B. on 2019-03-24. Find more similar flip PDFs like Etica si comportament profesinonal (2). Download Etica si comportament profesinonal (2) PDF for free Centru International Antidrog Si Pentru Drepturile Omului Orsova, Orşova, Strada Portile De Fier Nr. 30, Drogul este substanta care, ajunsa în organism, modifica una sau mai multe dintre functiile acestuia. Scopul CIADO il reprezinta: desfasurarea de pro

Aradenii sunt asteptati la un eveniment organizat cu

 1. Organizatia Culturala Mithra prezenta la Conferinta Internationala Antidrog - Dezbateri asupra proiectului de lege privind crearea in Republica Moldova a unei structuri guvernamentale moderne de lupta antidrog - Agentia Nationala Antidrog (ANA) 16 Aprilie 201
 2. Agentia Nationala Antidrog! Ei bine, membrii acestei organizatii antidrog se imputineaza vazand cu ochii, asa ca ar fi nevoie de voluntari care vor fi instruiti si apoi vor organiza mai multe actiuni menite sa promoveze ideea de a nu consuma niciun fel de susbstante care dauneaza
 3. alității Organizate Craiova, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - S.T. Craiova, au efectuat o acţiune pe linie antidrog, în Craiova şi în Slatina, judeţul Olt
 4. Nenumarate organizatii pentru apararea drepturilor omului au cerut anchetarea, judecarea si condamnarea israhellului pentru CRIME DE RAZBOI si GENOCID. Guvernul israelian a promovat un proiect de lege care prevede ca numele comandanţilor armatei israeliene care au participat la operaţiunea din fâşia Gaza nu se divulgă
 5. Centru International Antidrog Si Pentru Drepturile Omului - Sucursala Cisnadie. Strada Sibiului Nr. 1 555300 Cisnădie 0269.561.562. Organizatii, handicap, Institutii, ALTE ASOCIATII SI ORGANIZATII, ONG,... 45.711537,24.144884. Clubul National al Crescatorilor de Canari de Cantec Roller Din Romania. Strada Sipotului Nr. 3 555300 Cisnădie.

Instituții și organizații ADPAR

 1. al pentru reprezentantii fiecarei organizatii neguvernamentale si permite accesul liber in toate unitatile de psihiatrie si in centrele de recuperare si reabilitare timp de un an de la emiterea acesteia
 2. antidrog NOU! Obiectivul este de a sprijini initiativele politice privindin materie de droguri, inclusiv aspectele legate de cooperarea judiciara organizatii internationale: autoritati publice locale, regionale ṣi nationale, ONG-uri, asociatii, institutii de educatie
 3. - Conferinta ANTIDROG, 12 martie 2012, Craiova, Sucursala Regională Sud Vest Oltenia, cu lucrarea: Consumul de droguri la adolescenti - preventie si interventie. - Conferinta Nationala de Psihoterapie a Sexualitatii, 9 dec 2011, Cluj-Napoca, cu lucrarea: Aspecte privind co-terapia cuplurilor în problemele psihosexuale
 4. Istoric. Cea mai mare si mai puternica organizatie sindicala din domeniul ordinii publice - Sindicatul National al Politistilor si Personalului Contractual din Ministerul Afacerilor Interne (SNPPC) - s-a constituit la data de 21.12.2004, prin Sentinta civila nr. 8468/21.12.2004, pronuntata de Judecatoria Sectorului 6, Bucuresti
 5. MOTOR, ACTIUNE: Saptamana Nationala a Voluntariatului 2010! Luni, 19 aprilie: Ziua lansarii la apa a SNV 2010! Peste 90 de actiuni de voluntariat au fost organizate de cca 80 de organizatii, printre care numeroase scoli, cluburi de tineret si alte organizatii care implica voluntari in programele lor adresate comunitatii, in 55 de localitati.
 6. Agentia nationala antidrog a inceput la vama veche o campanie pentru reducerea consumului de droguri Din Diverse. Agentia Nationala Antidrog, impreuna cu mai multe organizatii neguvernamentale, organizeaza, de luni si pana in data de 18 august, in Vama Veche, o campanie pentru reducerea cosumului de droguri

Abrahie - Bucurestiul ramane, in continuare, placa turnanta a consumului de droguri din Romania, a declarat Pavel Abraham, presedintele Agentiei Nationale Antidrog. Abraham - Bucurestiul ramane, in continuare, placa turnanta a consumului de droguri din Romani Ministerul Educației Naționale, Ministerul Tineretului și Sportului, Ministerul Afacerilor Interne prin Agenția Națională Antidrog, Institutul de Siguranță și Ordine Publică, Academia de Politie, Centrul Multifuncțional de Pregatire Schengen, organizatii profesionale: Colegiul Medicilor din Romania, Colegiul Psihologilor din Romania. Comunala Autoritatea Nationala a Rezervelor de Stat Autoritatea Nationala a Vamilor Autoritatea Nationala de Management al Calitatii in Sanatate Autoritatea Nationala de Reglem. in Comunicatii Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Gazelor Naturale Autoritatea Nationala de. Citeste ultimele stiri despre organizatii romani pe StirileProTV.ro. In fiecare zi, cele mai importante evenimente, transmisiuni LIVE, analize, anchete si reportaje. Pagina 1 din 2

Directia de Sanatate Publica Mures - 26 Iunie - Ziua Mondiala Antidrog. Vineri, 25 Iunie 2010 11:27. Accesări: 3317 si Lupta Antidrog o lista cu numele şi datele de identificare ale monitorilor care vor realiza vizite de monitorizare in sectiile si spitalele de psihaitríe pentru copii si adulti. Lista constituie Anexa la prezentuł protocol. Articolul 9 Incheiat astazi 2016, in doua exemplare, cate unul pentru fiecare parte. Centrul National de Sanatat

COSR si CNPR au semnat parteneriate cu Toyota Romania

Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj face parte din Confederatia Caritas a Bisericii Catolice din Romania, care are ca scop implementarea Invataturii Sociale a Bisericii Catolice.. Prin activitatile desfasurate, Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj actioneaza in judetele Alba, Sibiu, Mures, Brasov. Dintre activitatile si scopurile Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj amintim: servicii. Organizatii, fundatie, Institutii, Asociatii, ONG, FUNDATII SI LIGI, FUNDATII. 46.150516,24.3649479. Fundatia Andreea Medias. Strada Avram Iancu 166 551067 Media Centru International Antidrog Si Pentru Drepturile Omului Medias. Strada Mihai Eminescu Nr. 7 551018 Media. Articole din club wish scrise de admin® Agentia Nationala Antidrog, Asociatia Romana Anti-SIDA, filiala Constanta, Societatea Nationala de Cruce Rosie Romania, filiala Constanta - Romania, au lansat in cursul zilei de vineri proiectul IN-FORMAT- Campanie de educare-informare a tinerilor constanteni prin metode non-formale Satu Mare Business Club. November 16 at 10:52 AM ·. Ajutoarele de stat pentru măsura 1 și 2 in linie dreaptă. Încep plățile săptămâna viitoare. Ministerul Economiei, prin agențiile sale pentru IMM-uri, urmează să înceapă, la finalul acestei săptămâni sau începutul săptămânii viitoare, plata ajutoarelor de stat pentru firme. Agentia Nationala Antidrog, Asociatia Romana Anti-SIDA, filiala Constanta, Societatea Nationala de Cruce Rosie Romania, filiala Constanta - Romania, au lansat in cursul zilei de vineri proiectul IN-FORMAT- Campanie de educare-informare a tinerilor constanteni prin metode non-formale. Institutii publice si organizatii.

Evenimente . Proiectul de prevenire a consumului de droguri în rândul studenților din Facultatea de Instalații - noiembrie 2017 . Evenimentul a fost desfășurat la inițiativa Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog al Județului Cluj și l-a avut ca invitat pe Dl. Potoroacă Mădălin cu Centrul antidrog, politia de proximitate, alte organisme abilitate -2019 Profesori Elevi, profesori Se remarcă activitatea susținută în domeniul activităților extrașcolare ,care vin în sprijinul societati stiintifice si de alte organizatii profesionale ale personalului didactic.. Rezultate cautare promovare. Rezultate cautare. promovare. Au fost gasite 187 rezultate. Arhivă anunturi proiect SMIS 35032. Rezultat gasit in Articole. //Continut/Arhiva_anunturi_35032. Arhiva anunturi 32582. Rezultat gasit in Articole

Reprezentanţi ai organizaţiilor de şi pentru tineret şi ai autorităţilor publice au căutat luni, 29 ianuarie, soluţii pentru îmbunătăţirea modului în care dialogul dintre tineri şi decidenţi este realizat în vederea elaborării, implementării, monitorizării, evaluării şi revizuirii politicilor publice. Discuţiile au avut loc în cadrul atelierului de validare a procedurii. Videos. Avem o grămadă de idei pentru activitățile de la Centrul de Tineret Brasov. Vrem să și testăm dacă ideile noastre sunt pe placul vostru. Așa că vă întrebăm direct și clar dacă sunteți interesați de un curs online de limba coreeană cu Youngtae Chang? Dacă da, lăsați un comentariu la această.

Comuna Cumpăna este situată la Sud-Vest de oraşul Constanţa, la o distantă de 5 km şi are o populaţie de circa 14.000 de locuitori. Comuna este compusă din satele Cumpana şi Straja. Suprafaţa administrativă a localităţii este de 496 ha. Profilul comunei Cumpăna este preponderent agrar, determinat de condiţiile climatice şi de sol favorabile anumitor [ Grile Marketing. 1. Principalul criteriu care a determinat diferentieri in modalitatile de aplicare practica a conceptiei de marketing il reprezinta: a) profilul activitatii economice; b) aria teritoriala de desfasurare a activitatii economice; c) nivelul de organizare economica; d) obiectivul urmarit prin desfasurarea activitatii de marketing

Managementul organizatiilor - rasfoiesc

Agenţia Naţională Antidrog, Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Iaşi, Asociaţia Salvaţi Copiii Iaşi, Grupul Scolar Nicolina, Liceul Teoretic Nicolae Iorga Pașcani, Scoala generala nr 24, Ion Ghica: Asociatia P.O.D. - Asociatia pentru Participare, Oportunitate si Dezvoltare, Training People Association, Școala. Lista ONG-urilor din judetul Iasi, pagina 2. Detalii despre persoanele din conducere si informatii de contact Suntem o societate romaneasca, 100% privata, formata din tineri profesionisti cu experienta in elaborarea si implementarea proiectelor de investitii finantate din Fonduri Nerambursabile. Echipa are in componenta sa personal cu experienta de aproximativ 4 ani in domeniu, cu un portofoliu vast.Personalul implicat in elaborarea documentatiilor pentru accesarea de Fonduri Nerambursabile are. Cielo Club Romania este o comunitate a pasionatilor de Cielo din Romania al carui scop este de a gasi raspunsuri la problemele automobilului si de a schimba pareri despre acesta