Home

Scurtcircuit film romanesc

Scurtcircuit (2017) film romanesc online Clicksud. marți, martie 26, 2019. SCURTCIRCUIT 2017 ONLINE. Descriere film: Melania, o elevă de 15 ani, rămâne insarcinata cu Emi, un coleg de clasă. Mamele minorilor îi despart pe cei doi îndrăgostiţi şi hotărăsc să dea copilul spre adopţie. Prin intermediul unui funcţionar abil găsesc. Scurtcircuit film romanesc drama (2017) Nu ma asteptam ca cinematografia romaneasca, care, de 30 de ani e in moarte clinica, sa realizeze un film dupa un subiect fierbinte si ale carui rani inca nu s-au cicatrizat. Tragedia de la Maternitatea Giulesti nu a dus la caderea multor capete, ci doar a unei asistente, sacrificate Scurtcircuit (în engleză Fault Condition) este un film dramatic românesc lansat în anul 2018, regizat și produs de Cătălin Saizescu.Rolurile principale au fost interpretate de Maruca Băiașu, Manuel Nicolae, Oana Ștefănescu, Magda Catone, Georgiana Saizescu, Constantin Florescu, Nicodim Ungureanu, Paula Chirilă, Adrian Hostiuc, Valentin Popescu, Iulian Enache, Adrian Văncică, cu.

Scurtcircuit nu este un film. Lungmetrajul semnat de Catalin Saizescu este o productie cinematografica. Pe langa distributia de exceptie (Magda Catone, Adrian Vancica, Maia Morgenstern, Claudiu Bleont, Georgiana Saizescu, etc.), totul este gandit in cel mai mic detaliu. Modul in care este construita secvential povestea, dialogurile, finetea cu. FILM ROMANESC

Scurtcircuit (2017) film romanesc online - Clicksu

Primul film românesc în competiția oficială de la Festivalul de Film din Shanghai 2017, unde are premiera mondială în 20 iunie. Georgiana Saizescu este soția lui Cătălin Saizescu, cu care are doi copii. Camelia și George Paraschivescu (dirijorului Coralei D.G. Kiriac) sunt părinții Georgianei Saizescu Drama. Romanesti. Director Catalin Saizescu. Stars Laur Dragan, Constantin Florescu, Georgiana Saizescu, Gabriela Soltuz. Awards 1 win & 1 nomination. Melania, o elevă de 15 ani, rămâne insarcinata cu Emi, un coleg de clasă. Mamele minorilor îi despart pe cei doi îndrăgostiţi şi hotărăsc să dea copilul spre adopţie 1. Probabil ca primul si cel mai evident bruiaj in legatura cu acest film este faptul ca nu pare a fi un film romanesc. Sau in orice caz nu este un film romanesc in adevaratul sens al cuvantului. Concret. Mergi la un film romanesc, ai niste asteptari. Din pacate Scurt circuit nu ti le va satisface. In primul rand injuraturile Scurtcircuit. Melania, o elevă de 15 ani, rămâne insarcinata cu Emi, un coleg de clasă. Mamele minorilor îi despart pe cei doi îndrăgostiţi şi hotărăsc să dea copilul spre adopţie. Prin intermediul unui funcţionar abil găsesc cadrul legal pentru vânzarea bebeluşului către o familie de români SCURTCIRCUIT - Un film de Cătălin Saizescu. Melania, o eleva de 15 ani, ramane insarcinata cu Emi, un coleg de clasa. Mamele minorilor ii despart pe cei doi indragostiti si hotarasc sa dea copilul spre a doptie. Prin intermediul unui functionar abil gasesc cadrul legal pentru vanzarea bebelusului catre o familie de romani stabiliti in.

SCURTCIRCUIT / FAULT CONDITION, în regia lui Cătălin Saizescu, este primul film românesc selectat în competiția oficială a Shanghai International Film Festival dintr-un total de 2528 titluri înscrise, venite din 106 țări. VINERI, 16 IUNIE 2017, 12:15 Ultimul update Vineri, 02 martie 2018, 22:28. Filmul Scurtcircuit în Parlamentul European. Cei care au vizionat filmul care are în centru tragedia de la Materninatea Giulești au spus că tema este universală: ce s-a întâmplat în România se putea întâmpla oriunde în lume. Un scurtcircuit care a îndurerat toată România Scurtcircuit / Fault Condition, în regia lui Cătălin Saizescu, este primul film românesc selectat în competiția oficială a Shanghai International Film Festival dintr-un total de 2.528 de titluri înscrise, venite din 106 țări, informează un comunicat, potrivit Agerpres

Scurtcircuit film romanesc drama (2017) - latimp

Inspirat de tragedia reală de la Maternitatea Giulești din 2015, filmul Scurtcircuit încă este în cinematografe, la mai mult de două luni de la premieră, adevărată performanță pentru o producție românească. În campania de promovare a filmului, echipa s-a întâlnit de multe ori cu publicul Scurtcircuit (2017) cast and crew credits, including actors, actresses, directors, writers and more. Menu. Movies. Filme Romanesti a list of 43 titles created 26 Feb 2019 viitor a list of 49 titles created 27 Jan 2018 Interested in... a list of 247 titles.

Scurtcircuit (film din 2018) - Wikipedi

Scurtcircuit - Scurtcircuit (2017) - Film - CineMagia

Filmul Scurtcircuit/ Fault Condition - regizat de Cătălin Saizescu şi inspirat de tragedia din august 2010, când mai mulţi nou-născuţi au murit în incendiul din maternitatea Giuleşti - a fost premiat pentru realizări artistice remarcabile la Festivalului Internaţional de Film de la Shanghai, care şi-a încheiat cea de-a 20-a ediţie la sfârşitul acestui weekend Duminică 20 septembrie - vom urmări filmul SCURTCIRCUIT al regizorului Cătălin Saizescu. See More City Hall of Sector 1, through the Cultural Center of Sector 1, invites you from September 18-October 18, 2020 ′′ At the movies in Sector 1 ′′ in Kiseleff Park Recenzie: Scurtcircuit (2017) 13/05/2020 by Andreea Balogh. Curând se împlinesc 10 ani de la tragedia de la Maternitatea Giulești din București. Uneori mă întreb de ce dau play la filme sau seriale cu teme așa dure precum moartea unor bebeluși - în special atunci când filmul sau serialul e bazat pe fapte reale Romania Film > Filme > Comedie > Scurtcircuit (2017) Scurtcircuit (2017) Scurtcircuit . Melania, o elevă de 15 ani, rămâne insarcinata cu Emi, un coleg de clasă. Mamele minorilor îi despart pe cei doi îndrăgostiţi şi hotărăsc să dea copilul spre adopţie. Prin intermediul unui funcţionar abil găsesc cadrul legal pentru. Pentru realizarea de exceptie, Scurtcircuit a primit The Outstanding Artistic Achievement, in cadrul Golden Goblet Awards - Shanghai 2017 - festival de categorie A. De altfel, acesta a fost si primul film romanesc din toate timpurile selectat in competitia oficiala a acestui festival. Scurtcircuit, in regia lui Catalin Saizescu, va intra in cinematografe din 23 februarie

Scurtcircuit / Fault Condition, în regia lui Cătălin Saizescu, este primul film românesc selectat în competiția oficială a Shanghai International Film Festival dintr-un total de 2.528 de titluri înscrise, venite din 106 țări. Inspirat din tragicul eveniment din august 2010, când la București au murit mai mulți nou-născuți prematuri în incendiul care a cuprins salonul.. Scurtcircuit este un film bazat pe fapte și întâmplări reale, consumate în august 2010, la Maternitatea Giulești. Atunci, în acea vară nenorocită, aripile a șase îngerași au fost retezate brutal, încă cinci rămânând traumatizați pe viață după ce o instalație improvizată a provocat un incendiu mortal Scurtcircuit este un film bazat pe fapte și întâmplări reale, consumate în august 2010, la Maternitatea Giulești. Pentru realizarea de excepție Scurtcircuit a primit The Outstanding Artistic Achievement, în cadrul Golden Goblet Awards - Shanghai 2017 - festival de categorie A. De altfel, acesta a fost și primul film românesc din toate timpurile selectat în.

Scurtcircuit - Film inspirat dintr-o tragedie, campanie de strangere de fonduri. Au trecut 8 ani de la tragedia din maternitatea Giulesti cand foc, fum, lacrimi, vieti abia nascute si pierdute, vinovati, cauze au fost urmarite intens pe canalele media, ziare, stiri online Scurtcircuit / Fault Condition, în regia lui Cătălin Saizescu, primul film românesc selectat în competiția oficială a Shanghai International Film Festival, a câștigat, duminică, premiul pentru realizări artistice remarcabile la cea de-a XX-a ediție a celebrului eveniment, informează un comunicat transmis AGERPRES SCURTCIRCUIT . sâmbătă, 17 aprilie ora 23:00. România, 2017 . Regia: Cătălin Saizescu. Cu: Oana Ştefănescu, Magda Catone, Maruca Băiaşu, Manuel Nicolae. Dramă, film inspirat de evenimente reale petrecute în anul 2010 la Maternitatea Giuleşti. Melania, o elevă de 15 ani, rămâne însărcinată cu Emi, un coleg de clasă. Mamele. Scurtcircuit - Filme de Cannes la Bucuresti 2017. Oamenii religiosi pleaca de la premisa ca totul vine de sus. Daca Dumnezeu cel atotputernic vrea ca 10, 20, 200 ori 2000 de oameni sa moara, va face in asa fel incat sa moara. Va darama o cladire, va intuneca mintile unui om care va gresi, va genera un scurtcircuit, va genera un cutremur ori o.

Scurtcircuit 2017 - YouTub

Scurtcircuit (2016) - Aarc

 1. Scurtcircuit - Filme de Cannes la Bucuresti 2017. CINEMIL cauta? Caută după: CitestE-MI-L. Umanii - Matt Haig. Categorii. Categorii.
 2. ute la WC
 3. Filmul Scurtcircuit, productie impresionanta prin care sunt reflectate evenimente in stransa legatura cu incendiul produs la Maternitatea Giulesti din Capitala, va fi difuzat de Kanal D, sambata, 9 mai, de la ora 22:30 . Lungmetrajul, regizat si produs de Catalin Saizescu, are in distributie nume sonore ale filmului romanesc, precum Dorel.
 4. Primul film românesc în compeția oficială a Shanghai IFF. BUCURESTI - 15 iunie 2017 Comunicat tip General in Media / Publicitate Scurtcircuit / Fault condition în regia lui Cătălin Saizescu este primul film românesc selectat în competiția oficială a Shanghai International Film Festival
 5. A.M.L vineri 08 mai 2020 12:58. Filmul Scurtcircuit, productie inspirata din realitate, despre incendiul produs la Maternitatea Giulesti din Capitala, va fi difuzat maine seara, de la ora 22:30, la Kanal D. In articol: Nu pierdeti Scurtcircuit, un film eveniment inspirat de fapte reale, despre intamplari dramatice, sambata, 9 mai, de la ora.

Potrivit regizorului, filmul a fost gândit ca un protest civic pentru toate neregulile sistemice din România. Producția cinematografică s-a bazat pe faptele reale petrecute în anul 2010, atunci când la Maternitatea Giulești a ars secția de neonatologie, din cauza unui scurtcircuit. Au ars 6 dintre cei 11 copii aflați în incubatoare Filmul a fost vizionat de 2.423.335 de spectatori în cinematografele din România, după cum atestă o situație a numărului de spectatori înregistrat de filmele românești de la data premierei și până la data de 31 decembrie 2014 alcătuită de Centrul Național al Cinematografiei

„Scurtcircuit” la Ateneul din Iași

Filmul Scurtcircuit, productie impresionanta prin care sunt reflectate evenimente in stransa legatura cu incendiul produs la Maternitatea Giulesti din Capitala, va fi difuzat de Kanal D, sambata, 9 mai, de la ora 22:30. Lungmetrajul, regizat si produs de Catalin Saizescu, are in distributie nume sonore ale filmului romanesc, precum Dorel. Duminică, 25 februarie, echipa celui mai recent film al lui Cătălin Saizescu, Scurtcircuit (Fault Condition) - film intrat în cinematografe din 23 februarie -, este prezentă într-un spectacol de gală, la Happy Cinema din Buzău, începând cu ora 18,00 Scurtcircuit / Fault Condition, în regia lui Cătălin Saizescu, primul film românesc selectat în competiția oficială a Shanghai International Film Festival, a câștigat, duminică, premiul pentru realizări artistice remarcabile la cea de-a XX-a ediție a celebrului eveniment, informează un comunicat transmis agerpres

Scurtcircuit FilmeBuneHD

'Scurtcircuit' a castigat premiul pentru realizari artistice remarcabile la Festivalul International de Film de la Shanghai Scurtcircuit / Fault Condition, in regia lui Catalin Saizescu, primul film romanesc selectat in competitia oficiala a Shanghai International Film Festival, a castigat, duminica, premiul pentru realizari artistice remarcabile la cea de-a XX-a editie a. Filmul Scurtcircuit, care a luat un premiu de top acordat la Festivalul de Film de la Shanghai, va avea premiera în România în această toamnă. Producţia a fost inspirată din tragicul eveniment din august 2010, când mai mulţi nou-născuţi au murit în incendiul din salonul de terapie intensivă neonatologie al maternităţii. LISTA EXISTENTA LA IMDB.COM PENTRU FILMELE ROMANESTI ARANJATA PE LITER Scurtcircuit, filmul. Aceasta NU este o cronică. Posted on 24 februarie 2018 31 octombrie 2019 by Oana Jindiceanu. Scurtcircuit este un film regizat de Cătălin Saizescu, un film artistic, inspirat din fapte reale (incendiul de la maternitatea Giuleşti din august 2010),.

În 2017, Cătălin Saizescu a regizat Scurtcircuit, primul film românesc din istorie nominalizat la Shanghai International Film Festival, unde a obținut Golden Goblet - Premiul de excelență Outstanding Artistic Achievement Citeste acum cele mai noi stiri pe topicul Scurtcircuit - Stiripesurse.ro Exclusivitati si braking news-uri publicate de jurnalisti cu experienta

Scurtcircuit/ Fault Condition, în regia lui Cătălin Saizescu, primul film românesc selectat în competiția oficială a Shanghai International Film Festival, a câștigat, duminică, premiul pentru realizări artistice remarcabile la cea de-a XX-a ediție a celebrului eveniment Realizarea scenariului de film Scurtcircuit 2017 ( lung metraj / fictiune). Inspirat din tragicul eveniment din august 2010 când mai mulţi nou-născuţi au murit în incendiul din salonul de terapie intensivă neonatologie a maternităţii Giuleşti, filmul spune povestea de dragoste a doi adolescenţi, Melania şi Emi, prinşi în vâltoarea catastrofei

Filmul 'Scurtcircuit' aduce pe ecrane drama care a zguduit România în 2010 Scurtcircuit, filmul inspirat de tragedia de la Maternitatea Giuleşti a avut aseară premiera de gală. Eveniment • pe 24.02.2017 la 20:2 TVR 3 - TVR3.TVR.RO. Povești de istorie: De pe meleagurile vrâncene ajungem pe cele vâlcene. Marea falsificare de bani din anul 1915. Remix: One Jazz Festival și Amintiri despre Sorin Tudoran. Teleşcoala a primit Marele Premiu la Gala UZPR. Caravana TVR 3 vine La tine acasă! În Curtea Bunicilor revine în. Film românesc, în weekend, la TVR Internațional Vă invităm să urmăriți ″Caravana cinematografică″, dramă inspirată din nuvela cu acelaşi titlu de Ioan Groşan, sâmbătă, 7 august, ora 23.00, la TVR Internațional Urmariti pe Clicksud - Lumea ta digitală, cele mai noi sezoane din seriale online si emisiuni tv, romanesti si strain Filmul Scurtcircuit, productie impresionanta prin care sunt reflectate evenimente in stransa legatura cu incendiul produs la Maternitatea Giulesti din Capitala, va fi difuzat de Kanal D, sambata, 9 mai, de la ora 22:30. Lungmetrajul, regizat si produs de Catalin Saizescu, are in distributie nume sonore ale filmului romanesc, precum Dorel Visan, Maia Morgenstern, Magda Catone, Claudiu.

Mircea DIACONU vă invită la film! Vă așteptăm la Parlamentul European, miercuri 28 februarie, ora 11:00, la premiera belgiană a filmului românesc SCURTCIRCUIT, în regia lui Cătălin Saizescu. Filmul a câștigat în 2017 Premiul pentru realizări artistice remarcabile în cadrul Festivalului Internațional de Film de la Shanghai Scurtcircuit / Fault Condition, în regia lui Cătălin Saizescu, primul film românesc selectat în competiția oficială a Shanghai International Film Festival, a câștigat, duminică, premiul pentru realizări artistice remarcabile la cea de-a XX-a ediție a celebrului eveniment, informează un comunicat..

Posted: 11/10/2017 by michaelaplaton in Film Etichete:Aniversarea, Antonio și Catarina, În pronunțare, Cinema Muzeul Ţăranului Român, Filme românesti în avanpremieră, Les Films de Cannes à Bucarest 2017, Marița, Meda sau Partea nu prea fericită a lucrurilor, Pororoca, Scurtcircuit, Soldații, Soldații Adaugă această persoană în comunitatea ta și fii la curent cu activitatea sa din site. În 1945, Hunedoara avea mai puţin de 7.000 de locuitori, iar un deceniu mai târziu depăşise cifra de 30.000 de oameni, pentru ca în 1960 populaţia ei să ajungă la peste 60.000 de locuitori. Scurtcircuit la un aparat de aer condiţionat din Spitalul Pitești. 3 pacienți, mutați imediat 1 min read. 3 mins ago Mike . Un scurtcircuit s-a produs, marţi, la un aparat de aer condiţionat din camera de resuscitare de la Unitatea Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Piteşti..

Synopsis: SCURTCIRCUIT. (Fault Condition, România, 2017) 109'. R. Cătălin Saizescu. Cu: Maruca Băiaşu, Manuel Nicolae, Georgiana Saizescu. Melania are 15 ani, este elevă şi rămâne însărcinată cu Emi, un coleg de clasă. Mamele celor doi adolescenţi sunt gata de orice pentru a-i despărţi Scurtcircuit. Data lansare: 23-02-2018 Adaugat: 3 ani in urma Durata film: 109 minute Vizualizari: 10,253 Regia: Cătălin Saizescu Descarca / Download. 4 Raporteaza. X Raporteaza filmul. Nu are subtitrare Nu se vede filmul Inchide. Melania, o elevă de 15 ani, rămâne insarcinata cu Emi, un coleg de clasă. Mamele minorilor îi despart pe cei. VIDEO-FOTO Scurtcircuit, un film-eveniment, despre România reală. Vineri seară a fost prezentat la Focșani, pentru presă și invitați, ultimul film realizat de regizorul Cătălin Saizescu, fiul regretatului regizor Geo Saizescu. Scurtcircuit este un film care ne arată România reală, cu problemele și tarele ei, pornind de.

În lumea ta din pereți goi, Reflexia-ți se vede, Mâinile și fața-ți sloi. Și soarele s-ascuns de noi. Să nu atingi iar firele, Să nu te joci cu noi, Privești scurtcircuitul, Dar distrugi tensiunea dintre noi. Autor: Bianca Pătrașcu SCURTCIRCUIT, este cel mai recent film pe care l-am văzut. Pentru mine este pe locul 1 al filmelor din punctul de vedere al emoției transmise. SCURTCIRCUIT este filmul la care am descoperit mai multe puncte culminante în desfăşurarea acțiunii. Este filmul care îndeamnă la un restart pentru fiecare dintre noi şi la responsabilizare şi asumarea [ Scurtcircuit, film inspirat din tragicul eveniment din august 2010, când la București au murit mai mulți nou-născuți prematuri în incendiul care a cuprins salonul de terapie intensivă neonatologie din Maternitatea Giulești, o are în centru pe Melania, o elevă de 15 ani, care rămâne însărcinată cu Emi, unul dintre colegii săi de clasă Teatrul Tony Bulandra gazduieste inca un film romanesc in incinta sa, pe data de 4 martie, ora 19:00. Filmul Scurtcircuit in care ii putem vedea si pe actorii nostri precum Liviu Cheloiu, Ana Maria Carablais, dar si actori colaboratori ca: Emanuel Bighe, Magdalena Marta Catone, Nicodim Ungureanu, Constantin Florescu, putem chiar purta o. Filmul are programata lansarea pe 23 februarie 2018! 1 Comment Trailer Cătălin Saizescu, Fault Condition, film românesc, Scurtcircuit, trailer intermediar. FILMUL SAPTAMANII. Croazieră în junglă / Jungle Cruise. FILMUL SAPTAMANII. Croazieră în junglă / Jungle Cruise. Caută după

Duminică, 23 septembrie, tot de la ora 18, va rula filmul românesc Scurtcircuit, premiat la Festivalul de la Shanghai. Regia: Cătălin Saizescu. În rolurile principale joacă Oana Ştefănescu, Magda Catone, Georgiana Saizescu, Valentin Popescu, Nicodim Ungureanu, Maia Morgenstern și Maruca Băiașu Scurtcircuit este filmul care va închide a treia ediție Este Film Festival. Inspirat de tragicul eveniment din august 2010, când mai mulţi nou-născuţi au murit în incendiul din salonul de terapie intensivă neonatologie al Maternităţii Giuleşti, filmul spune povestea de dragoste dintre doi adolescenţi, Melania şi Emi, prinşi în vâltoarea catastrofei Dramatic. 17 iunie 2017 ( Shanghai) 23 februarie 2018 (România) Scurtcircuit. Nerv Film / Cinemagix ID. Regia: Cătălin Saizescu; cu Maruca Băiașu, Manuel Nicolae, Oana Ștefănescu, Magda Catone, Georgiana Saizescu, Constantin Florescu, Nicodim Ungureanu, Paula Chirilă, Adrian Hostiuc, Valentin Popescu, Iulian Enache, Adrian Văncică. Filmul Scurtcircuit', producția prin care sunt reflectate evenimente în strânsă legatură cu incendiul produs la Maternitatea Giulești din Capitală, va fi difuzat de Kanal D, sâmbătă, 9 mai, de la ora 22:30

Incendiul de la Maternitatea Giulesti, ecranizat. Scurtcircuit, un film despre moartea a 6 bebelusi si vietile distruse ale parintilor, doar la Kanal D. Productia are o distributie impresionanta si face radiografia unui dezastru: incendiul de la Maternitatea Giulesti Filmul Scurtcircuit, productie inspirata din realitate, despre incendiul produs la Maternitatea Giulesti din. Asociația Rocade vă invită la o nouă ediție a Festivalului filmului românesc la Montreal între 13 și 20 octombrie 2018. Proiecțiile vor avea loc la Centrul Segal ( 5170 Côte-Ste-Catherine, Montreal, H3W 1M7). Iată programul festivalului Bypass / Scurtcircuit Sâmbătă, 13 octombrie, ora 19.45 Regia: Catalin Saizescu / România / 2018 /110 min / Eng S.T. [ WikiZero Özgür Ansiklopedi - Wikipedia Okumanın En Kolay Yolu . Listă de filme românești din 201 Agenția de presă a societații civile din România

SCURTCIRCUIT - Un film de Cătălin Saizesc

 1. Cătălin Saizescu în dialog cu Simion Buia despre filmul SCURTCIRCUIT Ștefan Mihai în dialog cu Simion Buia despre Un pas în urma serafimilor iunie 13, 201
 2. Cât despre rolul din Scurtcircuit, drama regizorului Cătălin Saizescu, actriţa ne-a povestit detalii cu zâmbetul pe buze. Când am dat castingul pentru acest rol, Cătălin mi-a spus că este vorba despre o româncă plecată în Spania, unde şi stă, şi mi-am dat seama că personajul meu e o cocălăreasă mai spălăcită
 3. orilor ii despart pe cei doi indragostiti si hotarasc sa dea copilul spre adoptie. Prin intermediul unui functionar abil gasesc cadrul legal pentru vanzarea bebelusului catre o familie de romani stabiliti in strainatate. La doar o zi dupa nasterea prematura a Melaniei, salonul de terapie intensiva unde fusese.
 4. Filmul regizat de Cătălin Saizescu, intitulat Scurtcircuit şi inspirat de incendiul de acum aproape 8 ani de la Maternitatea Giuleşti, din Capitală, în care au murit 6 nou-născuţi, a fost lansat ieri, la Parlamentul European. Echipa de producţie speră ca, prin aceste demers, să se facă mai bine cunoscută realitate românească.
 5. Cel mai recent film al lui Cătălin Saizescu, Scurtcircuit [Fault Condition], are avanpremiera la Cinema Ateneu, vineri, 16 februarie 2018, ora 20.00. Proiecția de gală va avea loc în prezența echipei filmului care va discuta cu publicul despre această peliculă bazată pe fapte reale
 6. Ultima proiecție din cadrul Caravanei filmului românesc la Pitești, va avea loc sâmbătă, 31 iulie, tot de la ora 21.15. Spectatorii sunt invitați să vizioneze filmul de animație Aventurile lui Țuțu (regia: Ion Octavian Frecea), în care eroul principal este Țuțu, un băiețel de 8 ani. Acesta, evadând din jungla urbană în care există doar tablete și smartphone-uri.

SCURTCIRCUIT, primul film romanesc in competia oficiala a

Va punem la dispozitie cea mai mare colectie de filme romanesti din toate timpurile. Vizionati cele mai bune filme romanesti online! 5.2K. views. 21. followers. 28. videos. All videos. Most recent. Sort by: Most recent Scurtcircuit - Fault Condition (2017) [Trailer] 3 years ago. 00:55. Filme-Romanesti.com. Fotbal infinit (2018) - Trailer. 3. Noaptea se încheie cu Procesul (r. Claudiu Mitcu, Ileana Bîrsan), programat să ruleze de la 00:00. În cadrul ediției a 9-a, Noaptea Albă a Filmului Românesc aduce la Cinema Muzeul Țăranului - Sala Horia Bernea 3 filme încă nelansate în cinema. Începând cu ora 18:30 iubitorii de film românesc se pot delecta cu prima parte a. Ediției a VII-a a Caravanei Zilele Filmului Românesc intră în acest weekend într-o nouă fază, care începe la Iași cu proiecția peliculei Fotbal infinit (2018). Ieșenii vor putea vedea cel mai nou film al lui Corneliu Porumboiu la Casa Studenților duminică, 10 iunie, de la ora 12:00. Subiectul filmului pleacă de la povestea reală a [

VIDEO Filmul „Scurtcircuit în Parlamentul European

 1. Incendiul puternic izbucnit marţi noaptea la un depozit de mase plastice din municipiul Bârlad a pornit, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit electric produs la un cablu electric, au anunţat, miercuri, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui citați de Agerpres
 2. Serialul romanesc Bani negri pentru zile albe pe HBO GO HBO GO va adauga pe 22 noiembrie serialul romanesc Bani negri pentru zile albe (Tuff Money), o comedie romaneasca in care doi prieteni ajung de la o gluma la executia unui jaf, total nepregatiti, ducand expresia mai in gluma, mai in serios la un alt nivel.. Doru (Alexandru Papadopol) si Ionel (Cristian Bota), doi tehnicieni care se.
 3. alizat la Oscar 2021 - colectiv al lui Alexander Nanau. Documentarul colectiv, regizat de Alexander Nanau, este primul film românesc no

Scurtcircuit, regia Cătălin Saizescu, primul film

 1. Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și un echipaj specializat pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuință din municipiul Bârlad, strada Burebista (cartier Podeni). La sosirea echipajului de intervenție, incendiul se manifesta cu violență într-o cameră și pe un hol, existând pericolul de propagare la [
 2. Filme de Radu Jude, Mona Nicoară şi Adina Pintilie, la Zilele Filmului Românesc din Suceava. Cea de-a opta ediţie a caravanei Zilele Filmului Românesc începe la Suceava, în perioada 6 - 8 aprilie, unde vor fi prezentate cele mai recente filme autohtone
 3. Acasa la tata proiectat la Cinemateca de la ICR Londra Cinemateca de la Institutul Cultural Roman din Londra continua, in 6 iulie, cu productia Acasa la tata, debutul regizoral al lui Andrei Cohn. Dupa proiectia de la Institut, filmul va fi prezentat si la centrul cultural artFix din Londra, inaugurand astfel un nou parteneriat pentru promovarea filmului romanesc

Aarc.ro - Totul despre Filmul Romanes

 1. Pe 21 septembrie 2018, filmele bune româneşti fac Noapte Albă în Bucureşti şi Cluj. Într-o singură noapte, în 9 spaţii - săli de cinema şi locuri neconvenţionale - spectatorii vor putea urmări 25 de filme de ficţiune şi documentare, o parte din ele în premieră sau încă nelansate în cinema. Noaptea Albă a Filmului Românesc va avea loc în Bucureşti la Cinema Muzeul.
 2. 2018 se anunță un an bun pentru filmul românesc. Dacă anul trecut am avut parte de 20 de lungmetraje de ficțiune și trei documentare lansate pe marile ecrane, sperăm ca anul acesta numărul lor să crească, având în vedere că până acum sunt deja anunțate peste 20 de premiere. Anul ăsta avem parte de noi debuturi, ni recorduri, dar și de reveniri mult-așteptate
 3. Alte filme care nu trebuie ratate pe 21 septembrie la Noaptea Albă a Filmului Românesc sunt Pororoca - favoritul criticilor la festivalul de la San Sebastian unde a primit Premiul pentru cel mai bun actor (Teatrul Excelsior), Scurtcircuit (r
 4. Scurtcircuit (film din 2018) Scurtcircuit (în engleză Fault Condition) este un film dramatic românesc lansat în anul 2018, regizat și produs de Cătălin Saizescu.Rolurile principale au fost interpretate de Maruca Băiașu, Manuel Nicolae, Oana Ștefănescu, Magda Catone, Georgiana Saizescu, Constantin Florescu, Nicodim Ungureanu, Paula.
Scurtcircuit (2017) film online - Runvideo"Scurtcircuit", un film eveniment inspirat din fapte realeProgramul filmelor care rulează la cinema în Brașov