Home

Martor abs si frana de mana aprins skoda fabia

Am si eu o mica problema cu martorii de ABS si ASR. Am observat ca dimineata, de obicei cand temperatura este sub 10 grade, se aprind amandoi martorii de la ABS si ASR. Mai precis: la punerea contactului, se aprind anumiti martori (printre care si cel de la ABS si ASR) si apoi se sting daca nu e nicio problema. Normal pana aici Salutare, am si eu o mare sau mica problema . azi knd am pornit masina dintr-o data a tiuit martorul de la abs+si cel d l frana de mana!Knd pornesc motorul martorul de la abs ramane aprins iar cel de la frana de mana licare.Ma puteti ajuta si pe mine cu o informatie?Ce ar putea fi?maine sunt programat la diagnoza la un reprezentant SEAT si as vrea s stiu l ce sa ma astept.Sper sa nu fie ceva.

Mie mi-a facut asa iarna trecuta cand am uitat frana de mana trasa peste noapte...sau poate fi senzorul... - Vezi lichidul din vas. Eu nu mai am skoda dar pateam si eu.probabil comutatoul de la frina de mina ce actioneaza cind o ridici. Am o problema Skoda Fabia 1 1.4 14v in loc de aer rece vine aer cald doar când o calc mai tare. De. Salut! Am o skoda fabia, 2000, 1.4 mpi, de un timp am observat ca la o frana mai puternica sau la o plecare mai tare incepe sa palpaie becul de la frana de mana si se aud vreo 5 beep uri.....masina nu este dotata cu asr sau esp....este normal lucrul asta sau vreun defect?.....daca e ceva problema ce ar putea fi de vina Sistemul de franare. Acest martor se va aprinde daca exista o problema la sistemul de franare. Poate semnala o defectiune la pedala de frana, un nivel scazut al uleiului sau maneta de frana de mana trasa. Probleme la racire. Indica o supraincalzire a temperaturii motorului. Opreste motorul si solutioneaza problema inainte de a porni din nou Nu toate mașinile au asemenea martor de bord, caz în care va trebui să vă dați seama singuri că ați rămas fără lichid de parbriz. 10. Plăcuțe de frână uzate Dacă se aprinde acest martor de bord, probabil că este cazul să înlocuiești plăcuțele de frână, acestea fiind prea uzate pentru a da randament Ti s-a aprins un martor in bordul masinii si nu stii ce inseamna si ce trebuie sa faci? In primul rand, tine cont de culoare. Daca martorul este verde, atunci totul e OK. Galben inseamna.

Semnele din bord care te avertizează că maşina are probleme. Autor: Marius Vişan acum 4 ani Știri. Tabloul de bord al maşinii cuprinde semnale luminoase sub forma unor pictograme care au importantul rol de a avertiza în privinţa unor uzuri, erori sau diverse probleme la anumite sisteme ale maşinii. De aceea ar fi bine să ştii ce. Autovit.ro este cel mai mare site de anunturi auto din Romania. Aici poti gasi mii de anunturi cu masini noi si second hand de vanzare

Martor ABS aprins - Fabia 1 - vwForum

  1. Senzor ABS+martor frana de mana - Club SEAT Romani
  2. A pățit cineva sa ii clipească martorul frâna de mâna
  3. De ce palpaie becul de la frana de mana? #84755 - 4Tunin

Martorii din bord. Ce inseamna si ce trebuie sa faci cand ..

EO

VW, Audi, Skoda, Seat, BROKEN ABS WHEEL SPEED SENSOR